Evenimente

Hai să ne cunoaștem! – Eveniment: Aventuri în sezonul cald

Vine vara bine-mi pare

În rucsac avem…

O mulțime de lucruri și vrem să le descoperim împreună cu tine.

De ceva vreme tot punem țara la cale și încercăm să găsim ocazia potrivită de a ne întâlni cu tine, cititorul nostru. Până reușim să ne găsim pe cărări de munte și să încingem o seară cu povești în buza cortului și la căldura focului, îți dăm întâlnire pe 6 Aprilie la magazinul ProShop.

Deși avem multe să-ți spunem o să ne concentrăm pe echipamentul de vreme bună. Vrem să aflăm împreună ce-i musai de luat în rucsac într-o zi însorită, ce vor etichetele să spună și să aflăm dacă haina o face pe tură ori ba. Dar nu ne limităm doar la asta. Am pregătit povești în bocanci o mie, concurs cu premii și alte surprize oferite de partenerul nostru ProShop by Salomon Romania.

O să fie o seară pe cinste și nu bag mâna-n foc că la finalul ei nu vei da fuga acasă să-ți burdușești rucsacul și să o tai spre creste.

Toate informațiile de care ai nevoie:

Unde: în magazinul ProShop (Bulevardul Unirii 59, 030171 București, România).

Când: Joi, 6 Aprilie ora 19

Numărul de invitați este limitat, iar pentru a putea participa la eveniment și la concursul organizat în cadrul acestuia te rugăm să te înscrii ]n formularul disponibil aici.

Mai multe informații pe pagina de eveniment.

Te așteptăm!

 

Hai să ne cunoaștem! – Eveniment: Aventuri în sezonul cald was last modified: martie 20th, 2017 by Maria Radu
Maria Radu

Maria Radu

Îndrăgostită iremediabil de munţi şi bătut potecile, am strâns o mie de poveşti şi sfaturi despre viaţa în bocanci. Scriu despre călătorii în ţară sau pe meleaguri străine cu rucsacul în spate, turism de aventură, ture lungi cu bicicleta şi o sumedenie de alte activităţi care s-au terminat cu vânătăi, zâmbet cât toată faţa şi amintiri pentru o viaţă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *