Evenimente

The Dandy Run – prima ediție de pedalat cu stil

Dragul nostru de evenimente cu dichis nu mai este un secret. În fiecare an ne luăm cele mai drăguțe rochițe și fustițe și pedalăm la Skirtbike, cel mai mare eveniment dedicat femeilor pe bicicletă. Singurul regret este că nu putem repeta experiența decât o singură dată pe an. Dacă și tu cauți motive să-ți dichisești bicicleta și să scoți hainele alea bune află de la noi că pe 21 Mai are loc prima ediție a The Dandy Run,  o plimbare urbană cu bicicleta cu stil.

Organizatorii ne îndeamnă să luăm cu asalt bulevardele Bucurestiului în cele mai prezentabile costume și fuste de cycling și să pedalam printre atracțiile iconice ale capitalei.

Data și loc: 21 Mai, ora 14 la Berăria H

Traseul: Beraria H – Soseaua Kiseleff – Arcul De Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Național ( aici se va opri 15-30 minute pentru fotografii și filmari). Apoi se va întoarce pe Calea Victoriei, iar la intersecția cu Bulevadrul Dacia se va  merge catre Atelier Pinion unde incepand cu orele 16:30 vor avea loc câteva evenimente artistice și o mică petrecere.

Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, cămăși, fuste de cycling sau poate o capă sport, cravate sau eșarfe din matase.

Concursuri cu premii:

  • “Cel mai bine îmbrăcat domn”cu premii din partea: Nirolf / Men’S Cave – Clothing Concept Store /Boggi Milano / SmilesBags / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One /Wood Be Nice /
  •  “Cea mai bine îmbrăcată doamnă”. cu premii din partea : SmilesBags / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Wood Be Nice /
  • “Cea mai bună bicicletă vintage!”. Daca bicicleta ta nu este tocmai una clasică, încearcă-ți talentul la competiția pentru “Cea mai original decorată bicicletă” cu premii din partea : Boggi Milano /SmilesBags /
    “Cea mai buna mustata” si ‘’Cea mai frumoasa barba’’ cu premii din partea: Dear Barber Romania / Boggi Milano / SmilesBags /În cadrul evenimentului se va organiza o tombola cu premii.

Pentru mai multe detalii urmărește pagina evenimentului de pe Facebook, pentru ca se vor derula o serie de concursuri online, organizate de catre o parte dintre parteneri.

Maria Radu

Maria Radu

Specialist Marketing și Comunicare de profesie, activez în zona de outdoor din 2011. Dragostea pentru munte și drumeții în natură a venit ca o extensie naturală la pasiunea mea pentru călătorii. În ultimul timp sunt mamă de mini aventurier cu care împart potecile și cortul. Îmi plac traseele tehnice, stânca și provocările, dar odată cu noul statut de mamă învăț să mă bucur de potecile mai domoale și liniștea pădurii.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.