AlergareEvenimente

IT-şti din toate colţurile, la Start! F-Secure Step by Step – crosul dedicat specialiştilor din IT

Uite cum facem: tragem adânc aer în piept, ne ridicăm brusc de pe scaun, smulgem toate cablurile din laptop-uri, le închidem trântit şi le aruncăm pe geam!
Nu, nu, nu merge aşa. Nu se deschid geamurile!

Notă explicativă: nici un laptop nu a fost rănit în aceast tip de discuţie semi-ipotetică din fiecare zi de vineri şi simţul meu al umorului nu este susţinut de regulamentul în vigoare.

Râdem, glumim, dar subsemnata, zisă şi Veveriţa de pe coclauri, este o corporatistă under cover. Oricât îmi plac aventura şi alergarea, recunosc cu mândrie că în viaţa reală sunt inginer IT, Senior Technical Support Engineer mai exact, level “sfântu’ Pentru”. În timp am descoperit că pasiunea mea, la grad vocaţional, pentru investigare, diagnosticare şi rezolvare de probleme tehnice (sau nu) merge mână-n mână cu aventura şi un stil de viaţă activ. Deşi încă nu am rezolvat dilema zilelor de concediu mereu insuficiente, să ştii că lucrez intens la ea!

Trecând la lucruri (de data aceasta) serioase, îmi place la nebunie când descopăr un eveniment adresat celor ca mine cum este crosul cu participare gratuită F-Secure Step by Step organizat de Infodesign Group.

Dacă şi tu lucrezi în domeniul IT şi te-ar tenta o “conferinţă” neconvenţională, iată detalii:

Unde?

Cea de-a treia ediţie a crosului F-Secure Step by Step va avea loc în Parcul Tineretului din Bucureşti (intrarea din Bdul. Tineretului, punct de reper – Cafeneaua Actorilor).

Cand?

Evenimentului se va desfăşura pe 5 iunie 2016 după următorul program:

  • 08:30 – primirea participanţilor
  • 09:30 – 10:00 şedinţa tehnică şi încalzire cu ABC Fitness
  • 10:00 – START
  • 11:00 tombolă şi premiere
  • 11:30 – încheierea evenimentului

De ce să participi?

F-Secure Step by Step este un eveniment unde ai ocazia să te întâlneşti cu foşti colegi din domeniu, să faci networking cu persoane care lucreaza în IT, să concurezi direct cu colegii din echipele conexe şi nu în ultimul rând să cunoşti cu gaşca veselă F-Secure.

În plus, participarea este gratuită şi poţi alege între două curse:

  • Cursa hobby – 3 km
  • Cursa expert – 6 km

Înscrierea se face completând formularul de pe http://f-secure.ro/stiri/cros-f-secure-step-by-step-2016/. Vei primi apoi pe e-mail informaţiile necesare despre ridicarea kit-ului de participare.

Log Out, Shut Down, Go Run !

Mary

Mary

Inginer IT full time şi aventurier hiperactiv sub deviza #niciunweekendacasa, sunt implicată în zona de outodoor din 2012 pe partea de implementare şi consultanța evenimente sportive, turism activ şi responsabil. Ador solo traveling! Sunt un mare fan maratoane montane sau ture lungi şi caut mereu să-mi îmbunătățesc cunoştințele de tehnică şi siguranță montană.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.