Evenimente

Hai să ne cunoaștem! – Eveniment: Aventuri în sezonul cald

Vine vara bine-mi pare

În rucsac avem…

O mulțime de lucruri și vrem să le descoperim împreună cu tine.

De ceva vreme tot punem țara la cale și încercăm să găsim ocazia potrivită de a ne întâlni cu tine, cititorul nostru. Până reușim să ne găsim pe cărări de munte și să încingem o seară cu povești în buza cortului și la căldura focului, îți dăm întâlnire pe 6 Aprilie la magazinul ProShop.

Deși avem multe să-ți spunem o să ne concentrăm pe echipamentul de vreme bună. Vrem să aflăm împreună ce-i musai de luat în rucsac într-o zi însorită, ce vor etichetele să spună și să aflăm dacă haina o face pe tură ori ba. Dar nu ne limităm doar la asta. Am pregătit povești în bocanci o mie, concurs cu premii și alte surprize oferite de partenerul nostru ProShop by Salomon Romania.

O să fie o seară pe cinste și nu bag mâna-n foc că la finalul ei nu vei da fuga acasă să-ți burdușești rucsacul și să o tai spre creste.

Toate informațiile de care ai nevoie:

Unde: în magazinul ProShop (Bulevardul Unirii 59, 030171 București, România).

Când: Joi, 6 Aprilie ora 19

Numărul de invitați este limitat, iar pentru a putea participa la eveniment și la concursul organizat în cadrul acestuia te rugăm să te înscrii ]n formularul disponibil aici.

Mai multe informații pe pagina de eveniment.

Te așteptăm!

 

Maria Radu

Maria Radu

Specialist Marketing și Comunicare de profesie, activez în zona de outdoor din 2011. Dragostea pentru munte și drumeții în natură a venit ca o extensie naturală la pasiunea mea pentru călătorii. În ultimul timp sunt mamă de mini aventurier cu care împart potecile și cortul. Îmi plac traseele tehnice, stânca și provocările, dar odată cu noul statut de mamă învăț să mă bucur de potecile mai domoale și liniștea pădurii.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.