cadouriUtil - tips & tricks

5 idei de cadouri pentru plimbăreți

Nu știu cum este la tine, dar eu de câte ori trebuie să fac un cadou cuiva mă ia cu transpirații. Vreau musai să fie ceva util, dar și ceva care să-l bucure pe sărbătorit. Am alergie la lucruri inutile, pur decorative care ar putea fi oferite oricui pentru că nu spun nimic și tot ce fac este să adune praf uitate pe undeva. De cele mai multe ori cumpăr lucruri care mă fac să mă gândesc la prietenii mei și care cred că le-ar plăcea/le-ar fi utile chiar dacă mai este mult până la momentul oficial în care ar trebui oferit cadoul.

În acest articol am strâns cinci idei de cadouri pentru prietenul ăla pasionat de călătorii și aventură pe coclauri.

 • Un picnic pe malul unui lac de munte sau într-o poieniță cu relaxare, gustoșenii și priveliște frumoasă. Cui nu i-ar plăcea așa ceva? Bonus, îi poți cumpăra un coș de picnic dotat cu de toate pe care îl mai poate folosi și care să-i amintească de tine și la alte ieșiri.
 • O tură pe munte organizată cap-codă. Dacă ideea picnicului ți se pare prea lipsită de adrenalină pentru prietenul aventuros până în măduva oaselor, poți organiza o tură pentru el în care să te ocupi de tot de la plan, traseu, transport, mâncare și cazare. Poți alege un traseu pe care voia de mult să-l facă dar nu a apucat sau te poți inspira de la noi din turele pe munte documentate.

 

 • Un obiect util în ture cu o notă personală. Poate fi o cană de aluminiu cu numele lui, un tool multifuncțional inscripționat sau o busolă personalizată cu data când v-ați cunoscut, un citat sau un loc care știi că i-a mers la suflet.

 • O bandană tip buff. Fie că bate munții la picior, cucerește potecile pe mtb sau e mare fan schi și sporturi de iarnă, n-ai cum să dai greș cu un astfel de cadou. Și chiar dacă mai are unele în colecție, varietatea este atât de mare (din merinos, cu spf, windproof, waterproof, dublat cu polar etc) încât sigur găsești ceva ce i-ar fi util.

 • Un set de produse pentru îngrijirea personală potrivite pentru călătorii. Poate fi un set compus din produsele cosmetice preferate în varianta mini, un aparat de ras fără fir sau o trusă de manichiură și pedichiură travel size de calitate care va ține foarte mult timp și va fi extrem de utilă. Mie îmi place să car cât mai puține lucruri cu mine, dar fără o pilă, o ungieră și o pensetă nu plec la drum.

Te aștept în comentarii cu alte idei și sugestii. Care a fost cel mai reușit cadou pe care l-ai primit?

Maria Radu

Maria Radu

Specialist Marketing și Comunicare de profesie, activez în zona de outdoor din 2011. Dragostea pentru munte și drumeții în natură a venit ca o extensie naturală la pasiunea mea pentru călătorii. În ultimul timp sunt mamă de mini aventurier cu care împart potecile și cortul. Îmi plac traseele tehnice, stânca și provocările, dar odată cu noul statut de mamă învăț să mă bucur de potecile mai domoale și liniștea pădurii.

4 Comments

 1. Aniri
  25/07/2017 at 11:27 am — Răspunde

  Pe mine nimic nu m-a bucurat nimic mai mult ca jurnalul de calatorii de la skoob: http://www.skoob.ro/jurnale/jurnal-de-calatorii-01
  +sacul de dormit de la Trimm. Ca o friguroasa ce sunt, sacul asta isi merita toti banii!

 2. Alex
  25/07/2017 at 11:57 am — Răspunde

  Foarte utile sunt si cutitele multifunctionale Victorinox. Pentru doamne se gasesc si in varianta de card care incape la fix in portofel

 3. mihaela dumitru
  25/08/2017 at 11:49 am — Răspunde

  Mie mi-a placut sticla exloratorului de la giftforyou.ro. https://giftforyou.ro/cadouri-calatori/sticla-exploratorului

 4. 19/02/2019 at 12:38 pm — Răspunde

  Va sugerez pătura pentru picnic, de exemplu eu am ales modelul acesta
  https://www.bravosport.ro/carpete-si-invelisuri-pentru-corturi/78204090-gelert-picnic-rug-83.html

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.