EvenimenteMTB

Ultimele zile de înscrieri cu taxa redusă la Călătorie între Cer şi Pământ 2017

Călătorie între Cer şi Pământ, concursul de mtb şi alergare al cărui traseu este 50% pe tuneluri în subteran şi 50% în outdoor pe dealuri şi prin păduri, anunţă că perioada în care doritorii se mai pot înscrie beneficiind de taxa redusă se încheie duminică pe 28 mai. După această dată se mai pot încă face înscrieri, dar valoarea taxei de participare va creşte.

Călătorie între Cer şi Pământ este un concurs special pentru că traseul oferă participanţilor cele mai diverse momente şi senzaţii. Concurenţii vor alerga sâmbătă pe 10 iunie şi vor pedala duminică pe 11 iunie, pe toate suprafeţele imaginabile. De la asfaltul din oraş la potecile de pe dealuri şi prin pădurile de lângă oraş, prin primăria din Târgu Ocna, dar mai ales prin tunelurile şi mînă Trotuş de sub oraş. Salina de la Târgu Ocna face parte din reţeaua de obiective turistice ale Societăţii Naţionale de Sare – SALROM, gazdă eveniemntului.

Premiile sunt de asemenea, substanţiale fiind în valoare totală de 14.400 Lei. Se premiază toate categoriile de vârstă la mtb şi la alergare traseul semimaraton. Există de asemenea separat şi categoria Elite unde premiile sunt mai mari pentru cei care fie sunt legitimaţi la un club fie sunt mai antrenaţi şi vor să se lupte de la egal la egal cu cei mai buni.

Dar există şi un premiu special de 1000 lei pentru cel mai bine clasat la masculin şi feminin în Clasamentul General la ambele probe, alergare şi mtb. Aşadar pentru a câştigă acest premiu trebuie să concurezi în ambele zile de concurs. Premiile sunt asigurate de primăria Târgu Ocna.

Nu în ultimul rând la finalul fiecărei zile de concurs se vor organiza tombole unde toţi participanţii la eveniment vor putea câştigă premii din partea sponsorilor şi partenerilor, inclusiv biciclete.

Evenimentul se anunţă unul foarte antrenant mulţumită partenerului Pegas care a promis că în timpul concursului va aştepta concurenţii cu muzică antrenantă şi susţinere morală în cel mai înalt punct al traseului. În plus, sâmbătă seară va fi party în centrul oraşului!

Înscrierile se fac aici.

Mary

Mary

Inginer IT full time şi aventurier hiperactiv sub deviza #niciunweekendacasa, sunt implicată în zona de outodoor din 2012 pe partea de implementare şi consultanța evenimente sportive, turism activ şi responsabil. Ador solo traveling! Sunt un mare fan maratoane montane sau ture lungi şi caut mereu să-mi îmbunătățesc cunoştințele de tehnică şi siguranță montană.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.